Info vedr. afhentning
Kajakleje
Beskrivelse
Efter aftale med kasseren kan du leje en eller flere af klubbens kajakker i flere dage, under forudsætning af at de ikke skal anvendes til uddannelse af nye medlemmer eller til stævner (sjældent) dvs fortrinsvis i sommerferien, week-ends. Du kan altid tage en af klubbens både på endagsture uden betaling.
Prisen er 50 kr/døgn/kajak.

Samtidig med din bestilling og betaling af lejen, skal du sende en mail til kassereren: kassereren@pagaj.dk med datoerne, hvor du ønsker at disponere over den lejede kajak. Du bedes også notere, hvilken kajak, du ønsker at leje, så den kan reserveres i kalenderen.
Nøgle til vinterbad
Beskrivelse
Dette køb af nøglebrik er et depositum, som fuldt ud tilbagebetales ved udmeldelse. Når depositum er indbetalt kontakter vi dig, så vi kan aftale tidspunkt for udlevering ag den navneregistrerede nøglebrik til dig.
Indtast navn
Klubtøj
Beskrivelse
For tiden er det ikke muligt at købe klubtøj via Shoppen i Klubmodul. Spørg i stedet Jeres træner om, hvordan I skal forholde Jer.