Ved oprettelsen af medlemskabet valgte du et ”Brugernavn” og en ”Adgangskode”. Dem skal du bruge for at logge dig ind i klubmodul. Har du glemt dem, kan du bede klubmodul om at få dem tilsendt.

Når du er logget ind, kan du rette dine ”Profiloplysninger”, og du har adgang til alle menupunkter i modulet, som f. eks. ”Forum” og ”Referater”.

Ved klik på ”Ret profil” åbnes dine personlige datafelter. Du kan nu rette dine data som f. eks. ny adresse, telefonnummer el. lign. Du har også mulighed for at indsætte et profilbillede, som vil blive vist, hvis du senere deltager i debatter i ”Forum”.

Når du er logget ind, kan du også klikke på ”Mine tilmeldinger”. Derved får du vist, hvilke medlemsgrupper, du er oprettet under.

Får du nyt dankort, så er det også under ”Mine tilmeldinger”, at du skal rette dankortoplysningerne. Når du har åbnet ”Mine tilmeldinger” finder du øverst linjen ”Dankortoplysninger”, og her skal du så klikke på det lille ikon til højre. Så overføres du til Quickpay, og her indtaster du så oplysningerne på dit nye betalingskort.

Opstår der spørgsmål om klubmodul, så ring til enten Peter på 20 74 20 78 eller Ole  på 20 64 11 23.