Første gang du tilmelder dig skal du gøre således:
  1. På forsiden af klubmodul klikker på du på ”Medlemsskab”.
  2. Så åbnes listen over medlemsskaber. Her vælger du det medlemsskab, som du efter alder og roerfaring hører under. ”Børn og juniorer”, ”Nye turkajakroere” osv.
  3. Klik nu på det kontingentbeløb, som er oplyst for medlemsgruppen.
  4. Nu skal du klikke på ”Opret profil”, så åbnes de datafelter, hvori dine personlige oplysninger skal indtastes.
  5. Når alle de personlige datafelter er udfyldt, skal du klikke på ”Opret profil” nederst på siden.
  6. Du kommer så tilbage på siden med kontingentbeløbet, hvor du kan se, at klubmodul nu har registreret dit navn. Sæt nu ”flueben” ved ”Accept af betingelser” og klik der efter på ”Betal her”.
  7. Du kommer nu over i betalingsportalen Quickpay, som er godkendt af Nets. Her skal du indtaste oplysningerne på det betalingskort (Dankort eller lignende), hvorfra din betaling skal ske. Efter indtastning klikkes på ”Gennemfør betaling”.
Nu er du oprettet som medlem af kajakklubben PAGAJ, og klubmodul kvitterer med både en mail og en sms.

Hvis du vil benytte et skab i klubben eller du har en bådplads i bådkælderen, så skal du også tilmelde dig under henholdsvis ”Skabsleje” og ”Bådplads”. Dine betalingskortoplysninger skal nemlig også indtastes under disse medlemsgrupper.

Du kan se en komplet vejledning i medlemsregistrering
her.

Opstår der spørgsmål om klubmodul, så ring til Ole 20 64 11 23